LOKOSTRELSKI MESEC MAJ 2019

Pestro dogajanje na svetovnem lokostrelskem zemljevidu so zaznamovale tri tekme, na katerih so tekmovali člani naše članske in mladinske reprezentance:

svetovni pokal Shanghai (Kitajska), evropski mladinski pokal Čatež (Slovenija) svetovni pokal Antalya (Turčija). Vsak, ki se na lokostrelstvo spozna, ve, da so tekme za svetovni pokal izredno težke zaradi hude konkurence. Veseli smo za lepe rezultate naših članov in članic, ki se ponosno borijo s svetovno konkurenco po svojih najboljših močeh. Pred tednom dni pa smo se iz srca razveselili medalj naših mladincev in kadetov v Čatežu na tekmi za evropski mladinski pokal, kjer je mladinska ekipa (ukrivljeni lok) v sestavi ŽIGA RAVNIKAR, NIK BIZJAK IN SERGEJ PODKRAJŠEK pometla s evropsko konkurenco in zasluženo slavila zmago, TIM JEVŠNIK je z odličnim streljanjem dosegel zmago med kadeti sestavljeni lok, srebrna je bila tudi mešana ekipa sestavljeni lok TIM JEVŠNIK in ANEJA PAJK.

 

Te dni se končuje še tretja tekma za svetovni pokal v Antalyi. Najbolj uspešna sta bila TOJA ELLISON na 6.mestu in DEN HABJAN na 17.mestu. Ostale rezultate si lahko ogledate na https://www.ianseo.net/

Čestitamo vsem našim fantom in puncam za odlične rezultate!

ECTC ate_2019

 

S5 Box